Onze diensten

Kwaliteit

Bij Night Watch Services bieden wij u een compleet en zorgvuldig op maat gemaakt pakket aan. Wij luisteren naar uw behoeften en denken mee aan oplossingen om uw gang van zaken efficiënter te maken. Wij zorgen er voor dat er een grote last van uw schouders af komt en dat u zich beter kunt focussen op andere taken. Hierdoor zal de kwaliteit en de beleving van uw hotel drastisch verbeteren. Onze dienstverlening is ontzettend flexibel en wij zijn goed bereikbaar, zodat u geen onaangename verassingen hoeft te verwachten. 

mayor, signature, sign-917149.jpg

Night Auditor

Wij leren aan onze night auditors de etiquetten in houding, communicatie, uitstraling en gastvrijheid. Hierdoor zal uw hotel zo goed mogelijk worden gerepresenteerd en zullen uw gasten een aangename ervaring beleven. U kunt rekenen op nette en goed getraind personeel dat kan presteren onder druk en capabel is van een groot arrangement aan taken.

Beveiliging

De veiligheid van uw gasten is onze hoogste prioriteit. Onze beveiligers zijn assertief, waakzaam, professioneel en getraind op het herkennen en gepast reageren op verschillende scenarios.

F&B medewerker

Ons F&B personeel steekt graag de handen uit de mouwen en is heel erg flexibel: 24 uur inzetbaar en capabel om een wijd arrangement aan keuken en catering taken uit te voeren. Hierdoor zal de service naar uw gasten toe en de efficiëntie van uw keuken enorm toenemen.